Maart

  • Leerlingen aan het woord in raadszaal Diever

    Vrijdag 15 maart namen leerlingen van CBS de Bron uit Nijensleek plaats op de stoelen in de raadszaal in het gemeentehuis van Diever. Zij konden deze ochtend door middel van het spel Democracity meepraten en de politiek ervaren in de arena.

  • Politieke avond Westerveld 26 maart 2024

    Op dinsdag 26 maart 2024 om 20:00 uur vindt er een raadsvergadering plaats.

  • Jouke Spoelstra voorgedragen als nieuwe burgemeester Westerveld

    Jouke Spoelstra wordt de nieuwe burgemeester van Westerveld. Dat heeft Gerjo Ballast, voorzitter van de vertrouwenscommissie, vanavond in een extra raadsvergadering bekend gemaakt. Spoelstra volgt Rikus Jager op, die na ruim 13 jaar vertrekt.

  • Wethouder Henk Doeven gaat met pensioen

    Wethouder Henk Doeven heeft het bestuur en de raadsfractie van Duurzaam Sterk Westerveld laten weten dat hij graag van zijn pensioen wil gaan genieten en ruimte wil maken voor een opvolger. De fractie van DSW heeft het voornemen Alfred Schoenmaker voor te dragen als opvolger van Doeven.

  • Politieke avond Westerveld 12 maart 2024

    Op dinsdag 12 maart 2024 om 20:00 uur vindt er een voorbereidende Politieke avond Westerveld plaats.

  • Raadsvergaderingen woensdag 6 maart 2024

    In een niet openbare raadsvergadering op 6 maart a.s. brengt de vertrouwenscommissie verslag uit aan de gemeenteraad over de sollicitatieprocedure voor een nieuwe burgemeester. Nadat dit verslag is uitgebracht en besproken stemmen de raadsleden, nog steeds in beslotenheid, schriftelijk over de aanbeveling van een kandidaat.